Barthablog

Bejegyzések

  • Puffancs, a sajtos
  • Rizsfasírt
  • Zöldségpástétom
  • Kókusztej, rizstej, zabtej
  • Zöldséges tejben főtt penne
  • Sült zöldségek, karamellizált hagymaágyon
  • Egy kis kényeztetés: rókagomba
  • Istenek eledele: a húsleves
  • Diéta
  • Pizza
Zöldségvarázs

Zöldségvarázs

›
Zöldségvarázs

2016/5/15 : Bartha János Szólj hozzá!

Hangzatosnak tűnik a cím, de meggyőződésem szerint a zöldség elvarázsol, és megérdemli, hogy varázsoljunk vele finom ételeket.

Az alábbi recept - ha receptnek lehet nevezni egyáltalán - saját. Úgy vélem viszont, hogy semmiféle újdonság nincs benne, pusztán én vagyok, aki most lejegyzeteli.

sam_1246.JPG

Hozzávalók:

  • Tudom, hogy merészen hangzik, de bármilyen zöldség, amit szeretnek. Pl.:
  • Sárgarépa
  • Hagyma
  • Gomba
  • Zukkíni
  • Karfiol
  • Brokkoli
  • Krumpli
  • Fokhagyma
  • Gyömbér
  • Olaj
  • Szójaszósz

Zöldségvarázs:

  • A zöldségeket megtisztítom, apró kockára vágom, a hagymát félfőre, a karfiolt, brokkolit apró rózsáira.
  • Olajon összeforgatom a zöldségeket.
  • Fűszerezem (legutóbb tettem hozzá egy kis kakukkfű ágat is. Fantasztikus lett).
  • Ha kész, bezsebelem a dicséreteket!

Jó étvágyat!

Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Puffancs, a sajtos Puffancs, a sajtos
  • Zöldségpástétom Zöldségpástétom
  • Spagetti, spenót, bacon Spagetti, spenót, bacon
  • Dédi zabpelyhes sütije Dédi zabpelyhes sütije
  • Zöldségragus tészta Zöldségragus tészta

A bejegyzés trackback címe:

https://barthablog.blog.hu/api/trackback/id/tr38719766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard