Barthablog

Bejegyzések

  • Puffancs, a sajtos
  • Rizsfasírt
  • Zöldségpástétom
  • Kókusztej, rizstej, zabtej
  • Zöldséges tejben főtt penne
  • Sült zöldségek, karamellizált hagymaágyon
  • Egy kis kényeztetés: rókagomba
  • Istenek eledele: a húsleves
  • Diéta
  • Pizza
Zöldségpástétom

Zöldségpástétom

›
Zöldségpástétom

2016/7/05 : Bartha János Szólj hozzá!

Régi tartozásomat tudom le ezzel a recepttel. Régebben már leírtam a húspástétom és a csirkemáj pástétom receptjét, néhány ismerősöm hiányolta a zöldségből készíthető finom krémet. Megígértem nekik, hogy megcsinálom, lefotózom, és felteszem a blogba.

Íme:

sam_1441.JPG

Zöldségpástétom:

  • Nagyon egyszerű az elkészítése. Mindenféle zöldséget, amit szeretünk, kapható, odateszem úgy, mintha zöldségragut készítenék.
  • Mielőtt azonban besűríteném, leszűröm, összeturmixolom, és tetszés szerint ízesítem. Nekem a falafel ízesítés tetszett a legjobban, de a későbbiekben ki akarom próbálni a hazai ízeket: pörkölt ízesítő, sülthús ízesítő és társai. (Bár megjegyzem, mindenféle ízesítés nélkül is pompás).
  • Pirítóssal szereti a család, de kinek-kinek ízlése szerint.

Jó étvágyat!

Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Szólj hozzá!

Ajánlott bejegyzések:

  • Kókusztej, rizstej, zabtej Kókusztej, rizstej, zabtej
  • Spagetti, spenót, bacon Spagetti, spenót, bacon
  • Tavaszi zöldségleves Tavaszi zöldségleves
  • Csirkemáj pástétom Csirkemáj pástétom
  • Zöldségvarázs Zöldségvarázs

A bejegyzés trackback címe:

https://barthablog.blog.hu/api/trackback/id/tr88868026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Dashboard